Фото: УНІАН

Народні депутати України приєдналися до акції за збору коштів на встановлення даху в “Охматдиті”.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомила на брифінгу народний депутат України Ганна Гопко (фракція “Самопоміч”).

Читайте такожАвстрія постачатиме обладнання для дитячої лікарні “Охматдит”

Відео дня

За її словами, сьогодні ряд депутатів прийшли до Верховної Ради України у футболках із зображенням “Охматдиту”, щоб привернути увагу до цієї проблеми та зібрати гроші. “Депутати приєдналися до акції “Даху в “Охматдиті” бути”, коли кожен придбав по 300 грн футболку — а це ціна 1 метра квадратного, який потрібно зараз для того, щоб покрити “Охматдит”, щоб будівництво пережило зиму.

Народний депутат України Оксана Корчинська (фракція Радикальної партії) наголосила на тому, що уряд має в проекті бюджету на 2015 рік передбачити фінансування добудови корпусів “Охматдиту”, де б могли лікуватися тяжко хворі діти. За її словами, в той же час збільшується фінансування Генеральної прокуратури, де у великих кабінетах сидять по одному працівнику, в той час, як на невеликих площах в дитячій лікарні туляться по декілька хворих дітей.

Сьогодні депутати із фракцій “Самопоміч” та “Радикальної партії” прийшли у футболках із зображенням “Охматдиту”. Вони були в цих футболках на засіданні парламенту.