REUTERS

Як повідомили УНІАН у прес-службі президента, основна мета тренінгу - навчити спеціалістів методам та формам запобіганню та лікуванню посттравматичної стресової реакції.

Читайте такожВ Україні немає фахівців з посттравматичних синдромів - Глузман

В рамках семінару учасники отримають, зокрема, знання щодо Правил виживання під час бойових дій, реабілітації Бойової Психологічної Травми (БПТ), Пост-травматичної стресової реакції (ПТСР) та отримають навички психологічного консультування з дотриманням Правил виживання під час бойових дій.

Відео дня

Під час семінару його учасники обговорюватимуть техніки для перетворення переживань війни та ознайомляться з основними правилами безпеки під час праці з ветеранами.

Читайте такожСтартував другий етап навчання кризових психологів у рамках проекту Штабу Ахметова

Лекції семінару читатиме команда Френка Пьюселіка, доктора психології, що є одним із трьох співзасновників нейролінгвістичного програмування, кодування психіки. НЛП (від англ. Neuro-linguisticprogramming) — напрям у психотерапії та практичній психології, що вивчає закономірності суб'єктивного досвіду людей через розкриття механізмів і способів моделювання поведінки і передачі виявлених моделей іншим людям. Впродовж шести днів своїми знаннями з присутніми ділитиметься Олександр Сударкін - практикуючий психолог, бізнес-тренер, сертифікований тренер з програм по професійній комунікації з досвідом роботи більш як 10 років.

Читайте такожВ Україні представили проект навчання кризових психологів

Семінар відбувається за сприяння Міністерства охорони здоров'я України, яке представляє директор Українського науково-дослідного інституту соціальної і судової психіатрії та наркології МОЗ України Ірина Пінчук.