Фото: УНИАН


Фахівці Гуманітарного штабу Ріната Ахметова почали обробку заявок на надання медикаментозної допомоги 11 дорослим мирним жителям з травмами різного ступеня тяжкості, які постраждали в результаті бойових зіткнень за минулу добу в Мар'їнському районі та Донецьку.

Читайте такожЗаява Штабу Ахметова у зв'язку з відновленням військових дій у Мар'їнці

У Донецькій обласній травматологічній лікарні на стаціонарному лікуванні перебувають 9 осіб. Вік потерпілих від 50 до 85 років.

Відео дня

У Курахівську міську лікарню на стаціонар надійшло 2 мирних жителя. Один з них знаходиться без свідомості і його особа поки не встановлена.

За дорученням Ріната Ахметова, Гуманітарний штаб оперативно надасть медикаментозну допомогу мирним жителям, які постраждали в ході бойових дій 3 червня та перебувають у лікарнях. Фахівці Штабу вже приймають і обробляють заявки від медиків на необхідні препарати. При першій же можливості, при відкритті блокпостів і відновлення руху в бік Донецька, медикаменти будуть доставлені в медустанови.

Читайте такожБлизько 15 тисяч дітей, що пережили посттравматичний синдром, отримали допомогу психологів штабу Ахметова

Волонтери Штабу продовжують збирати всю інформацію про поранених мирних жителів, дорослих і дітей, щоб з'ясувати їх стан та необхідність допомоги в екстреному лікування та забезпечення медикаментами.

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова просить родичів і знайомих поранених мирних жителів, а також усіх, кому відома інформація про постраждалих в результаті військових дій 3 червня, особливо про дітей, звертатися на гарячу лінію Гуманітарного штабу 0800 509 001.