Інтенсивність необхідно поступово збільшувати, вдаючись до підвищеної активності протягом 30 секунд / Фото: imagestun.com

Часом набрані калорії "аукуються" нам на стегнах, талії та руках. Постає питання як їх швидко скинути? Ось три види фітнесу, які допоможуть це зробити просто та з насолодою, пише Країна Здоров'я.

Коротке тренування - інтенсивний спосіб схуднення

Один з найефективніших варіантів - пліометрика. Ця методика передбачає швидкі стрибки. Такі рухи розвивають силу, швидкість і витривалість. Спосіб тренування застосовують легкоатлети і боксери, а за одну хвилину занять людина спалює 10 калорій.

Відео дня

Приземлятися необхідно дуже м'яко, а стрибати швидко.

Другий спосіб - коротке тренування. За 20 хвилин при великій інтенсивності ви можете спалити велику кількість калорій. Інтенсивність необхідно поступово збільшувати, вдаючись до підвищеної активності протягом 30 секунд.

Третій спосіб - суперсети. Ця форма інтервальних тренувань дуже високої інтенсивності передбачає виконання двох різних наборів вправ. Однак між тренуваннями не повинно бути перерви. Ці тренування ефективні для нарощування м'язів, а також для спалювання жиру за короткий період часу.