продукты гуманитарный штаб Ахметова / Фото: Пресс-служба Гуманитарного штаба Рината Ахметова

Як повідомили УНІАН у Гуманітарному штабі Ріната Ахметова, допомога призначена мирним жителям, які залишаються на непідконтрольній українській владі території.

18 великовантажних автомобілів доставили на «Донбас Арену» 360 тонн продуктів, з яких волонтери сформують 25 тисяч наборів виживання для людей похилого віку, багатодітних та прийомних сімей, інвалідів та інших найбільш вразливих соціальних категорій.

Читайте такожЗа рік роботи штаб Ахметова допоміг мільйонам людей на Донбасі

Відео дня

Всі блокпости на шляху прямування та митний огляд автоколона пройшла з повним пакетом документів, оформлених з дотриманням всіх норм і процедур, згідно з чинним законодавством України, та підтверджує склад вантажу і якість продукції. Також в наявності наказ Міністерства соціальної політики України про визнання вантажу гуманітарним. 

Штаб Ріната Ахметова продовжує інтенсивні поставки гуманітарної допомоги на Донбас. В період з 9 по 16 серпня в донецький логістичний центр буде відправлено 6 автоколон. Це понад 1700 тонн продуктів, із яких планується сформувати 162 тисячі наборів виживання: 130 тисяч дорослих і 32 тисячі дитячих.

До кінця серпня Штаб планує відправити на Донбас 2 гуманітарні рейси і за підсумками поставок в логістичних центрах Донецька і Маріуполя сформувати 420 тисяч дорослих і 39 тисяч дитячих наборів виживання для мирних жителів Донбасу по обидві сторони лінії зіткнення.