Минздрав определил кандидатов на должность директора Национального института рака / Фото: УНИАН

Як повідомили УНІАН у МОЗ, у змінах враховані зауваження та запитання, які отримало ДП «Укрмедпроектбуд» від учасників торгів. Зокрема, були внесені всі необхідні зміни до технічних характеристик робіт із будівництва.

Із 7 серпня, коли ДП «Укрмедпроектбуд» оголосило про відкритий відбір генпідрядника, замовник отримав 25 запитань від підприємств, які звернулися за тендерною документацією, та надав шість листів із ґрунтовними роз’ясненнями.

Відео дня

Читайте такожДобудова нового корпусу Охматдиту неможлива без тиску на чиновників - активіст

Проведення конкурсу викликало значну зацікавленість з боку будівельних організацій. У цілому за тендерною документацією до ДП «Укрмедпроектбуд» звернулися 12 компаній.

За інформацією ГО «Трансперенсі Інтернешнл Україна», здебільшого потенційні учасники цікавилися технічною частиною документації – просили надати відповіді щодо кольору вікон чи дверей, особливостей скла, чистих приміщень та інших деталей. Один із запитів стосувався кваліфікаційних критеріїв – зокрема термінів дійсності ліцензії та невідповідності вимог щодо «Підстав для відмови учаснику в участі у процедурі закупівлі» та «Документів, які повинен подати учасник для підтвердження відсутності підстави для відмови учаснику в участі у процедурі закупівлі».

Детальна інформація щодо проекту: http://300lives.org/2015/08/31/tender-ohmatdet/