evehealth.ru


Огірки

Один з найбільш корисних для здоров'я шкіри продуктів - огірок, допомагає знижувати запальні процеси. У ньому також багато вітаміну С - "суперзірки" у світі натуральних продуктів для догляду за шкірою.

Солодкий перець

Відео дня

Солодкий перець володіє протизапальними і антиоксидантними властивостями. Крім того, в ньому багато вітаміну С. Тільки стежте за тим, щоб не переварити солодкий перець на плиті, інакше втратяться більшість корисних властивостей.

Читайте такожЧим небезпечна прострочена косметика

Броколі

Знаменитий овоч, який ефективно бореться з раком. Броколі також містить значну кількість жирних кислот омега-3 - одне з кращих поживних речовин, які борються із запаленням, що викликають зморшки на шкірі. У брокколі також багато вітаміну С.

Авокадо

Авокадо - відмінне джерело насичених жирів і жиророзчинних вітамінів А і Е для здоров'я шкіри. Його компоненти захищають нашу шкіру від пошкоджень. Рекомендується додати авокадо в салат, або зробити на основі цих фруктів маску для обличчя, яку необхідно наносити на ніч.

Читайте такожМаска для втомленої шкіри обличчя

Яйця

При вживанні яєць ми отримуємо одне із найкращих натуральних джерел амінокислот для догляду за шкірою. Вони допомагають нашій шкірі відновлюватися, підтримувати вологість та еластичність.