Два руководителя были задержаны / Фото: 112.ua

Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник повідомив, що у справі про корупційну схему у Державній санепідслужбі завершуються обшуки.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив під час експертного круглого столу "Перспективи та практичні механізми запровадження в Україні спеціалізованих антикорупційних судів".

"Сьогодні була проведена масштабна операція в більш як 10 областях і була розкрита корупційна схема, до якої причетне безпосереднє керівництво санітарно-епідеміологічної служби та її регіональні керівники", - сказав Ситник.

Відео дня

Читайте такожОблава на СЕС: за розкрадання затриманий Протас, зараз допитують головних санлікарів регіонівЗараз, зазначив він, опрацьовується питання причетності до скоєння злочину понад 10 осіб.

"Два керівники були затримані", - повідомив директор НАБУ і зазначив, що "пізніше буде вирішуватися питання про обрання запобіжного заходу".

Крім того, Ситник повідомив, що зараз детективи разом з поліцією завершують проведення обшуків і почнуть давати юридичну оцінку діям працівників цієї служби".