фото УНІАН

Як повідомили УНІАН у МОЗ, під час перемовин обговорювались подальші шляхи розвитку міжнародного співробітництва у сфері охорони здоров’я.

Дипломати привітали Супрун із призначенням на посаду та підкреслили, що готові докладати зусиль для ефективної співпраці з Україною.

Читайте такожСупрун скаржиться на брак кадрів у МОЗ

Відео дня

Під час зустрічі Гоф та Супрун обговорили актуальні питання здійснення міжнародних закупівель лікарських засобів за кошти Державного бюджету України, можливості подальшого співробітництва в організації тренінгів та навчань для підвищення кваліфікації українських медиків.

Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні Шігекі Сум повідомив про наміри щодо подальшої співпраці у рамках реалізації грантової допомоги для українських лікарень. У дипломатичному представництві Японської Держави в Україні сподіваються на пост-проектне співробітництво за проектом покращення медичного обладнання дитячих лікарень в Україні. Також в ході зустрічі Сум висловив підтримку реформаторським ініціативам в.о. Міністра охорони здоров’я України.

Читайте такожУ МОЗ обговорили питання впровадження нової концепції громадського здоров’я

Супрун подякувала послам, розповіла про плани та майбутню стратегію реформування системи охорони здоров’я України.

Учасники зустрічі висловили впевненість у продовжені плідного співробітництва та реалізації нових проектів у галузі медицини.