Фото: boston.com

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області, організатори нелегального підприємства займались виготовленням та збутом недоброякісної продукції протягом останнього року.

Читайте такожВ Україні цього року зафіксовано вже понад 100 спалахів інфекційних хвороб

Потужність виробництва складала близько 50 тонн харчової продукції, що забезпечувало організаторам щомісячних прибутків у сумі 900 тис. грн.

Відео дня

Недоброякісні салати розповсюджувалися на споживчих ринках регіону.

Виготовлялися та фасувалися овочі в умовах явного порушення санітарних норм.

«За результатами проведеного лабораторного дослідження салатів «по-корейськи», виявлено кишкову паличку, яка при вживанні в їжу є небезпечною для здоров’я людини», - йдеться у повідомленні.

Читайте такожМасове отруєння в Харкові: за медичною допомогою звернулися 80 людей, на карантин закрили школу

У рамках відкритого кримінального провадження за ст. 227 (випуск або реалізація недоброякісної продукції) Кримінального кодексу України, проведено обшуки у виробничому приміщенні та за юридичною адресою товариства.

Вилучено 4,5 т готової продукції, етикетки, штрих-коди, бухгалтерську та «чорнову» документацію.