УНІАН

Як повідомили УНІАН у Києві, семінар, організований Глобальним Фондом ПРООН щодо підтримки охорони здоров’я, пройшов у Києві. 

У рамках заходу відбулися дискусії між співробітниками ПРООН в Україні, національними партнерами та міжнародними експертами та обмін досвідом між групами із закупівель з різних країн. Гості відвідали виробництво однієї з українських фармацевтичних компаній і ознайомилися з місцевими технологіями виробництва ліків.

Читайте такожМіжнародні організації "заощадили" Україні гроші на закупівлі ліків, просто знизивши необхідні квоти - експерт

Відео дня

Семінар надав змогу поновити знання експертів із закупівель та отримати досвід у сфері процедур та передового досвіду в галузі управління закупівлями і постачанням.

Особливу увагу було приділено стратегії закупівель ПРООН у сфері охорони здоров'я та закупівель ПРООН за кошти Глобального Фонду, планування, нарощування індивідуального потенціалу у закупівлях, забезпечення якості фармацевтичних продуктів, прав інтелектуальної власності, закупівлі медичного обладнання, аудиту закупівель та особливості укладання договорів.

Також під час заходу учасники отримали можливість налагодити партнерські відносини з партнерами ПРООН в Україні, в тому числі, в державних структурах, а також національними та міжнародними постачальниками.