Фонд Рината Ахметова оказывает поддержку детям-сиротам более 8 лет / Фото: Пресс-служба Гуманитарного штаба Рината Ахметова

Сьогодні, 18 жовтня, розпочав роботу оновлений всеукраїнський портал національного усиновлення «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова, повідомили УНІАН у прес-службі Фонду. Ресурсwww.sirotstvy.net став зручнішим для користувачів і містить більше корисної інформації про усиновлення у всіх регіонах країни.

«Портал «Сирітству – ні!» працює з 9 грудня 2009 року. За цей час понад 8 тисяч дітей знайшли батьків. Сподіваємося, що оновлений портал «Сирітству – ні!» стане більш зручним, яскравим та інформативним для наших користувачів. А головне – за його допомогою ще більше дітей знайдуть свої нові родини», - розповіла Євгенія Рзаєва, керівник програми «Сирітству – ні!».

Фонд Рината Ахметова запустил обновленный портал

На оновленому сайті поліпшений дизайн. На головній сторінці розміщена карта України. Натиснувши на конкретну область, можна побачити, скільки дітей-сиріт з цього регіону чекають майбутніх батьків. Зараз на порталі розміщено 9120 дитячих анкет.

Відео дня

Читайте такожШтаб Ахметова надасть допомогу дитині, яка постраждала від вибуху на Луганщині Планується, що сайт буде виступати і в ролі радника. З'явилася можливість проводити опитування і тестування користувачів порталу. Поради фахівців з різних сфер систематизують залежно від галузі, в якій працює фахівець. Також в майбутньому на порталі планується проведення тематичних вебінарів для справжніх і майбутніх прийомних батьків.

Фонд Рината Ахметова запустил обновленный портал

Процес повного перенесення інформації зі старої версії сайту на нову займе близько місяця.

Довідка. Фонд Ріната Ахметова надає підтримку дітям-сиротам більш як 8 років. За цей час в рамках проекту «Сирітству – ні!» створено 40 дитячих будинків сімейного типу, відкриті 2 центри матері і дитини в Донецьку та Києві, кризовий центр в Дніпропетровську, працюють 4 центри підтримки сімей. 8186 дітей – сиріт, що знайшли нові родини. Такий результат став можливий завдяки співпраці Фонду з Міністерством соціальної політики України та службами у справах дітей.

Фонд Рината Ахметова запустил обновленный портал