Фото: muravlenko.bezformata.ru

Всеукраїнська громадська організація «Дитинство» відкрила шостий щорічний всеукраїнський конкурс «Урок казки» для соціально незахищених категорій дітей.

Про це голова Всеукраїнської громадської організації «Дитинство» Тетяна Сучкова повідомила на прес-конференції в УНІАН.

«Сьогодні я проголошую відкритим конкурс дитячої творчості «Урок казки» Всеукраїнського соціального проекту «Свято дитячих мрій» на 2014 рік», - сказала вона.

Відео дня

Сучкова зазначила, що «Урок казки» був заснований 6 років тому, створено 7 номінацій, серед яких «Золоті ручки»; «Казковий художник»; «Літературна творчість»; «Чарівний голос», цього року було запроваджено нову номінацію – на краще костюмоване шоу «Парад казок».

«Проводиться внутрішній конкурс в містах і регіонах, є внутрішні журі, й існують вже центри організації «Дитинства» в регіонах – в Одесі, Миколаєві, Херсоні, Харкові та інших містах, активні представники громадської організації проводять півфінали і відбіркові тури», - повідомила вона.

«Всі переможці надходять до Києва, і тут вже журі оглядає роботи і за номінаціями надає їм премії. Діти-переможці одержують від грошової премії до путівки, а найталановитіші виступають на гала-концерті, який проходитиме в грудні, де артисти пропонують їм творчу допомогу, щоб вони далі реалізовувалися», - зазначила Сучкова.

Також вона повідомила, що ВГО «Дитинство» співпрацює з Міністерством освіти і науки, Міністерством соціальної політики в питанні допомоги соціально незахищеним категоріям дітей.