Фото: hromadske.tv

На борту збитого лайнера Boeing-777 малазійської авіакомпанії могли знаходитися 80 дітей.

Про це пише австрійська газета Osterreich.

"На борту лайнера Boeing-777 авіакомпанії Malaysia Airlines, який сьогодні зазнав аварії в повітряному просторі України, за непідтвердженими даними, знаходилися 80 дітей", - пише газета, не вказуючи джерел цієї інформації.

Відео дня

Читайте такожАвстралія поклала на Росію відповідальність за катастрофу літака

Як повідомляв УНІАН, сьогодні близько 17.00 за київським часом авіалайнер «Боїнг-777» компанії Malaysia Airlines був збитий проросійськими бойовиками імовірно з використанням установки зенітно-ракетного комплексу «Бук». За інформацією авіакомпанії, на борту знаходилися 280 пасажирів і 15 членів екіпажу.

Диспетчери втратили контакт з літаком в 50 км від російсько-українського кордону, в районі селища Сніжне Донецької області, контрольованого силами самопроголошеної «Донецької народної республіки». За відомостями очевидців, літак вибухнув у повітрі, тіла загиблих розкидало в радіусі 4 кілометрів.

Голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута заявляє, що бойовики «ДНР» заважають прибуттю до місця трагедії малазійського літака представників рятувальних служб та правоохоронних органів.

Президент України Петро Порошенко ініціював створення Державної комісії із залученням фахівців ІКАО та інших міжнародних структур для розслідування трагедії.