Фото: УНИАН

Ще одна колона машин відправиться на Донбас завтра. Загальний обсяг допомоги, який буде доставлений на цьому тижні Гуманітарним штабом «Допоможемо» при фонді Ріната Ахметова, становить 1100 тонн, у тому числі 98 тис. наборів з продуктами харчування, а також 5 тис. дитячих наборів.

Читайте такожГуманітарний штаб "Допоможемо" допомагає найбільш незахищеним жителям Донбасу

Всього до кінця жовтня в Донецьку та Луганську область планують доставити 20 тис. дитячих наборів, призначених для дітей віком до двох років. Це закриє 50% потреб регіону в дитячому харчуванні і в засобах гігієни. До складу набору входять: молочні каші, дитячі овочеві і фруктові пюре, дитячі соки і суміші, підгузки.

Відео дня

Читайте такожГуманітарний штаб при фонді Ахметова відправив у Донецьку область аптечки «матері і дитини»

Гуманітарна допомога, яку доставлять сьогодні-завтра в Маріуполь, силами волонтерів буде розвантажена, розфасована по наборам і менш габаритним транспортом доставлено переселенцям в місця компактного проживання, а також у звільнені міста та у зону АТО. Основна частина продуктових наборів - 80 тис. шт., - буде відправлена в Донецьк. Також продуктові набори отримають найбільш незахищені категорії жителів Амвросіївки, Старобешеве, а також зареєстровані переселенці в Маріуполі, Вугледарі, Селидове, Новогродовці.

Нагадуємо, що всього в рамках Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова на Донбас буде доставлено понад 10 тис. тонн гуманітарної допомоги. В населені пункти Донецької та Луганської областей вже завезено близько 6 тис. тонн продуктів, дитячого харчування, засобів гігієни.