В харьковском военном госпитале за два года АТО медицинскую помощь получили 15,5 тыс. бойцов - Минобороны  Харьков. 30 мая. УНИАН. В харьковском Военно-медицинском клиническом центре Северного региона за два года проведения АТО медицинскую помощь получили 15,5 тыс. бойцов. / Фото: УНИАН

Про це повідомили УНІАН у харківському регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України з посиланням на начальника госпіталю Віктора Поліщука.

За його словами, впродовж останніх місяців дві третини цих пацієнтів вже отримали необхідну медичну допомогу у медичних пунктах військових частин, мобільних госпіталях або в цивільних лікарнях на Донбасі. До Харкова вони прибувають з чіткими тенденціями до одужання або для проходження курсу реабілітації.

Відео дня

Читайте такожВ Одесі госпіталю Держприкордонслужби фіни подарували мобільний рентген-апарат

Військові лікарі заявляють, що велику допомогу в лікуванні учасників АТО їм надають колеги з цивільних медичних закладів Харкова, де нині перебувають близько 15 воїнів. Всього ж у харківському Військово-медичному клінічному центрі лікування зараз проходять понад 100 учасників АТО.