Для локализации и предупреждения распространения заболеваемости в Измаил в помощь обособленному подразделению Измаильского горотдела направлена бригада специалистов Одесского областного лабораторного центра Госсанэпидслужбы Украины / Фото: УНИАН

В Одеській області внаслідок спалаху гострої кишкової інфекції госпіталізовано 50 осіб, у тому числі 39 дітей.

Як повідомили УНІАН в Головному управлінні Державної санітарно-епідеміологічної служби, спалах зареєстровано в Ізмаїльському районі - в місті Ізмаїл та селі Броска Ізмаїльського району.

Всього звернулося за медичною допомогою 50 осіб, у тому числі 39 дітей – всі вони госпіталізовані. Перші 28 хворих, у тому числі 21 дитина, звернулися за допомогою увечері 16 червня.

Відео дня

Читайте такожУ Житомирській області після весільного обіду до лікарні потрапили 11 осіб«Клінічна симптоматика: нудота, блювання, температура до 37-39 градусів, частково діарея, загальна слабкість. Попередній діагноз: гострий гастроентероколіт», - зазначили в управлінні.

В даний час розпочато відповідне розслідування. Для локалізації та попередження розповсюдження захворюваності в Ізмаїл на допомогу відокремленому підрозділу Ізмаїльського міськвідділу направлена бригада фахівців Одеського обласного лабораторного центру Держсанепідслужби України.

Читайте такожУ Бориславі госпіталізували пацієнтів, які отруїлися курми-грильЯк раніше повідомляв УНІАН, на початку червня у Львівській області 7 осіб були госпіталізовані з гострою кишковою інфекцією після вживання курей-гриль, придбаних в супермаркеті міста Борислав. Перші пацієнти почали звертатися в районну лікарню в день вживання курей в їжу.