Фото: УНІАН

Як повідомили УНІАН у головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області, станом на ранок 14 вересня, 54 потерпілих перебувають в інфекційному відділенні Долинської центральної районної лікарні, ще двоє – у реанімації цієї лікарні, троє людей у інфекційному Рожнятівської районної лікарні та ще один хворий – на амбулаторному лікуванні у фельдшерсько-акушерському пункті села Іванівка Рожнятівського району.

Читайте такожВ Україні цього року зафіксовано вже понад 100 спалахів інфекційних хвороб

Попередній діагноз захворювання – «гострий гастроентероколіт, харчова токсикоінфекція».

Відео дня

13 вересня фахівці Долинського міськрайонного відділу Держустанови «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України» провели епідрозслідування спалаху гострої кишкової інфекції. На об`єкті виникнення провели заключну дезінфекцію, відібрали змиви на контроль якості дезінфекції.

Читайте такожНа Одещині зареєстровано спалах гострої кишкової інфекції: постраждало 13 школярів

Як повідомляв УНІАН, в Івано-Франківській області 12-13 вересня 45 людей були госпіталізовані з отруєнням після відзначення професійного свята – Дня працівника нафтової галузі. Загалом у святкуванні, яке проходило в лікувально-оздоровчому комплексі «Дружба» Долинського району, брало участь 170 людей.