zn.ua

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Харківської області, станом на сьогодні ще двоє людей перебувають у важкому стані в лікарні Вовчанська.

За даними прокуратури, вчора, 22 вересня, затримана жінка, за попередньою інформацією, господиня кількох магазинів у Вовчанському районі. Затримання відбулося в рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 115, ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України (вбивство; незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Відео дня

Читайте такожВ Україні понад 83% підлітків вживали алкоголь - опитування

"На цей момент є інформація, що після купівлі в магазинах цієї жінки і вживання алкогольних напоїв невідомого походження померли 6 мешканців Вовчанського району. Ще двоє перебувають у важкому стані в лікарні", - йдеться у повідомленні прокуратури.

У відомстві зазначили, що правоохоронці вже провели частину обшуків в магазинах. Вилучені та відправлені на експертизу ємності з рідинами. Перевіряється інформація про постраждалих в інших районах.

Упродовж найближчої доби буде вирішуватися питання про обрання запобіжного заходу для підозрюваної. Прокуратура наполягатиме на утриманні під вартою.