Зловмисники наклеювали на тетрапаки з горілкою підроблені акцизні марки / Фото: altaynews.kz

У Кривому Розі співробітники Державної фіскальної служби 27 жовтня припинили діяльність підпільного цеху з виробництва горілки.

Як повідомили УНІАН у прес-службі управління ДФС у Дніпропетровській області, під час обшуків вилучено контрафактної продукції на 300 тис. грн.

«Вилучено майже 1500 літрів спирту в пластикових пляшках та навіть бочках, близько 300 тетрапаків об’ємом по 3 л кожний з готовою продукцією з написами різних елітних брендів», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Підпільне виробництво на території гаражного кооперативу організували двоє місцевих жителів, які реалізували горілку через мережу Інтернет та служби доставки під вигаданими іменами.

Читайте такожУ людей, отруєних сурогатним алкоголем, пригнічуються процеси зсідання крові - токсикологЗловмисники наклеювали на тетрапаки з горілкою підроблені акцизні марки.

Відносно них відкрито кримінальне провадження за ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Наразі відібрані зразки спиртовмісних рідин направлені на проведення експертизи, встановлюється коло осіб, причетних до незаконної діяльності. Слідчі дії тривають.