Зараз лікарі борються за життя дівчинки / Фото: УНІАН

У Києві мати на 9 днів залишала двох малолітніх дітей вдома без нагляду, внаслідок чого одна дитина померла, інша - в реанімації.

Як повідомили УНІАН у віділлі комунікації Головного управління Нацполіції в Києві, повідомлення про подію в поліцію надійшло сьогодні вночі.

Читайте такожВ Одесі усиновили знайденого на вулиці 3-річного хлопчика, який піддавався жорстоким катуванням

Відео дня

Правоохоронці з’ясували, що 20-річна уродженка Миколаївської області залишила двох дітей - однорічного хлопчика та дворічну дівчинку самих вдома, а коли дповернулася до квартири, виявила сина мертвим, а доньку – без свідомості.

За словами начальника слідчого відділу Голосіївського управління поліції Олександра Самусенка, зараз лікарі борються за життя дівчинки. Слідчі встановили, що, залишивши дітей вдома, жінка проводила час разом із коханцем у районі столичних Березняків.

Читайте такожУ Києві виявили наркопритон, у якому проживала 3-річна дитинаПравоохоронці проводять усі необхідні слідчі дії для з'ясування обставин страшної події. Горе-матір затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до 8 років.