/ adm.dp.gov.ua

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС в Києві.

Читайте такожВ Одесі відкривають пункти обігріву

Відзначається, що розгортання мережі пунктів обігріву проводиться за рішенням постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Київської міської державної адміністрації у зв'язку з очікуваним різким похолоданням.

Відео дня

Так, по 4 пункти обігріву будуть функціонувати в Печерському, Голосіївському і Дарницькому районах; по 7 - у Деснянському та Подільському; 11 - у Дніпровському та 3 - в Оболонському; 8 - у Святошинському та 2 - у Шевченківському районі. Також будуть працювати 6 мобільних пунктів гарячого харчування.

У пунктах обігріву відвідувачі можуть не тільки зігрітися, але й отримати першу медичну допомогу, випити гарячого чаю, йдеться в повідомленні.

З адресами і графіком роботи пунктів можна ознайомитися за посиланням http://kyiv.dsns.gov.ua/ua/Ostanni-novini/9386.html

Як повідомляв УНІАН, в Україну на Різдво прийдуть 20-градусні морози. Зокрема, за прогнозами Укргідрометцентру, 6-7 січня вночі 13-19°, місцями до 20-26° морозу, вдень до 11-17° морозу. 8-9 січня холодна погода в Україні збережеться.