директор оздоровчого комплексу шляхом внесення в офіційні документи завідомо неправдивих відомостей привласнила понад 1 млн гривень / Фото: УНІАН

Директору санаторію «Джерельце» повідомлено про підозру у привласненні понад 1 млн грн, виділених на реабілітацію бійців АТО.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури міста Києва.

Читайте такожУ столиці директор фонду привласнив понад 200 тис. грн, зібраних на лікування бійця АТО

Відео дня

«У ході досудового розслідування встановлено, що директор оздоровчого комплексу шляхом внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей привласнила понад 1 млн гривень, виділених на реалізацію бюджетної програми «Заходи психологічної реабілітації постраждалих учасників АТО», - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі зауважили, що дії посадової особи кваліфіковано за ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) та ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах).

Читайте такожУ Києві засудили шахрая, який привласнив понад 200 тис. євро, виділених на лікування за кордономСанкція статті передбачає покарання до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.