У Сумах сьогодні, 26 березня, п`яний водій автомобіля Hyundai Tucson врізався в маршрутне таксі.

 
Як передає кореспондент УНІАН, дорожньо-транспортна подія сталася близько 9 години ранку на вулиці Харківській у районі перетину з проспектом Лушпи та вул. Прокоф`єва.
 
За інформацією управління ДАІ УМВС України в Сумській області, водій Hyundai Tucson, 1976 року народження, керував своїм автомобілем в стані алкогольного сп`яніння і не впорався з керуванням. За словами очевидців, водій Hyundai при повороті на великій швидкості заїхав у кучугуру на узбіччі проїжджої частини. При цьому автомобіль перевернувся на бік і продовжив рух у напрямку зупинки, де в той момент стояло маршрутне таксі. Під час аварії в салоні маршрутки перебувало близько 20 пасажирів. За попередніми даними ДАІ, у результаті аварії була травмована жінка-пішохід. При цьому очевидці стверджують, що якби не замет, то наслідки події були б набагато серйозніші. За фактом ДТП проводиться розслідування.
 
Як уточнили УНІАН у ДАІ, водій транспортного засобу Hyundai Tucson раніше неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані. У 2010 році на нього вперше було складено протокол за водіння автомобілем в стані алкогольного сп`яніння. У 2011 році за подібне порушення суд позбавив його прав.
 
Після сьогоднішньої аварії водія Hyundai Tucson доставили в наркодиспансер, де було проведено його медичний огляд: у його крові виявлено 2,5 проміле алкоголю.
 
Також стало відомо, що постраждала дівчина, яка знаходилася на зупинці, отримала легкі тілесні ушкодження. Вона була доставлена в лікарню, а після огляду лікарями її відпустили додому.