У Миколаєві співробітники міліції розслідують смерть 18-річної дівчини, яка померла, купаючись у ванній.

 
Як повідомили УНІАН у Миколаївському міському управлінні міліції, близько 22.00 8 січня до чергової частини Корабельного райвідділу міліції м. Миколаєва надійшов сигнал від бригади швидкої медичної допомоги про те, що в одному з приватних будинків по вул. Єсеніна у ванній кімнаті виявлено труп 18-річної місцевої жительки.
 
"З`ясувалося, що дівчина перебувала в гостях у своїх дідуся й бабусі. Ввечері вона пішла купатися у ванній. Через деякий час родичі, стурбовані довгою відсутністю внучки, почали стукати в двері запитуючи, чи все у неї в порядку, але та не відповідала. Тоді, зламавши замок, вони ввійшли й побачили, що дівчина лежить у воді й не подає ознак життя", - повідомили в міліції
 
На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Корабельного райвідділу міліції м. Миколаєва.
 
Експерт, оглянувши тіло, зовнішніх тілесних ушкоджень не виявив.
 
За даними правоохоронців, попередня причина смерті дівчини - отруєння чадним газом, крім того, в міліції припускають, що дівчина могла захлинутися.
 
Тіло померлої направлено на судово-медичну експертизу. Також проводиться перевірка газового котла, який встановлено в будинку.
 
Цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), проводиться перевірка.