лекарства / Фото УНИАН

Про це повідомив голова парламентського комітету з питань протидії корупції Єгор Соболєв. "Навесні ми за пропозицією громадських організацій пацієнтів прийняли закон, який передає закупівлю ліків іноземним організаціям, зокрема, ЮНІСЕФ. Це справедливо розглядалося як важливий антикорупційний крок".

Читайте такожКвіташвілі: я недооцінив ту машину бюрократії, яка тут була

"На жаль, його досі не зроблено. Міністерство охорони здоров'я стверджує, що треба більше часу. Пацієнтські організації вважають, що це саботаж. І його мета – у цьому році знову направити мільярди грошей платників податків "потрібним людям". Щоб разом зробити цей антикорупційний крок – припинити закупівлі ліків і вакцин через фірми-прокладки, зустрічаємося у вівторок, 7 липня, о 12:00 за адресою Садова, 3-а, зал 330" - анонсував засідання комітету Єгор Соболєв.

Відео дня

"Будуть представники Міністерства охорони здоров'я України, парламентських комітетів з охорони здоров'я та протидії корупції, міжнародних організації (зокрема, ВООЗ, ПРООН, ЮНІСЕФ, IDA Foundation, Crown Agents) та благодійного фонду "Пацієнти", - йдеться у зверненні народного депутата.