Девочку назвали Вайолет Мэй / Фото: УНИАН

В австралійській сім'ї Ентоні Маслин і Маріт Норріс, які втратили трьох дітей в результаті катастрофи літака "Малайзійських авіаліній" на Донбасі влітку 2014 року, народилася дочка.

Дівчинку назвали Вайолет Мей. Її народження подружжя з міста Перт називає "чудовим подарунком", повідомляє BBC Україна.

"Ми досі живемо з відчуттям болю, але Вайолет і усвідомлення, що всі наші четверо дітей завжди залишаються з нами, приносять світло в нашу темряву", - зізналося подружжя. За їх словами, народження дочки доводить, що любов сильніша за ненависть.

Відео дня

У 2014 році загинули Мо, Еві і Отіс Маслин, які летіли з Амстердама в Куала-Лумпур рейсом MH17. Старшому з дітей було 12 років, молодшому - вісім. Дітей супроводжував дідусь, а батьки залишалися в Амстердамі.

Читайте такожКількість абортів в розвинених країнах впала до історичного мінімумуЯк повідомляв УНІАН, Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс з Амстердама в Куала-Лумпур, був збитий 17 липня 2014 року в Донецькій області з ЗРК "Бук" № 332 російської 53-ї зенітно-ракетної бригади, що дислокується в районі Курська.

Читайте такожПадіння народжуваності в сучасному світі пояснили жадібністюЗагинули всі 298 осіб, які перебували на борту літака. Пасажирами були громадяни 10 країн. Більшість загиблих (196 осіб) – громадяни Нідерландів.