Лікування ботоксом складає курс з 20 уколів / Фото: УНІАН

Ученими була створена альтернатива процедурі ботоксу. Тепер болючих уколів допоможе уникнути пристрій, який встановлять на окулярах, повідомляє Dni24.com.

Читайте такожБотокс впливає на здатність співчувати і розуміти емоції співрозмовника - дослідженняНа даний момент фахівці з Оксфорда почали роботу над удосконаленням приладу Pressop, який здатний замінити процедуру ботоксу. Вчені повідомляють, що винахід можна прикріплювати на окуляри. Завдяки  особливостям пристрій чинить тиск на скроневу ділянку, блокуючи нервові імпульси. Лікування ботоксом складає курс з 20 уколів, а їх ефективність настає через два тижні, а новинка починає діяти з моменту застосування.

Читайте такожБотокс здатний запобігати порушенню серцевого ритму - дослідженняЗа словами керівника дослідницької групи, основою для розробки стала ідея створення пристрою, який прикріплюється на окуляри. Фахівці стверджують: учасники експерименту повідомили, що відчули легкість від симптомів захворювання, для лікування якого призначений пристрій. Також вчені повідомили, що кілька людей відмовилися від ін'єкцій.

Відео дня