Дієтологи розповіли про корисні властивості черемші

12:20, 16 квітня 2018
Країна
1973
Xcook.info

Ця трава має багато вітаміна С, ефірну олію та інші речовини, має фітонцидні властивості. Має сильний запах часнику, що можна частково прибрати, якщо перед вживанням черемшу облити окропом та залити оцтом. Має антицинготну та ззагальнозміцнювальну властивості.

Читайте такожКліщі відкрили сезон полювання на людину: як вберегтися

Черемша корисна для серця, знижує артеріальний тиск та блокує утворення хоелстеринових бляшок. Черемшу рекомендують при авітамінозі, атеросклерозі та гіпертонічній хворобі. 

Листки  черемші мають потужні бактерицидні властивості. Досить пожувати 2-3 хвилини листок черемші, як уся шкідлива мікрофлора ротової порожнини загине завдяки фітонцидам.

Черемша також чудовий засіб для профілактики та лікування застудних хвороб.

Сік та подрібнені листки добре застосовувати за різноманітних шкірних хворобих, надто лишаях та бородавках.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter