newsru.co.il

Експерти оприлюднили розклад магнітних бур у травні.

Читайте такожТОП-4 поради, що допоможуть підтримувати артеріальний тиск у нормі

У травні вчені прогнозують один із найсильніших сплесків магнітної активності за 2018 рік. Магнітні коливання очікуються 6, 8, 9, 10, 18 числа. Невелика магнітна буря можлива 7 травня, пише ТСН.

Відео дня

Найсильніші магнітні бурі прогнозуються від 11 до 17 травня. Середні магнітні бурі очікуються від 20 до 25 травня. Від 28 до 31 травня науковці прогнозують слабкі магнітні бурі.

У дні магнітних бур людям варто бути більш пильними до свого здоров'я – лікарі рекомендують більше відпочивати, пити м'ятний чай та гуляти на свіжому повітрі.

Не рекомендується перевтомлювати себе в спортзалі, нервувати або недостатньо спати.

Особливо потрібно уважно за собою стежити гіпертонікам і тим, хто страждає на серцево-судинні захворювання. Такі люди можуть у ці дні страждати від головного болю, бути дратівливими та відчувати тривогу.

Читайте такожЩо робити, якщо до вас присмоктався кліщ: коментар провідного інфекціоніста

Також фахівці рекомендують на цей час відмовитися від алкоголю і куріння, а також налагодити систему живлення: відмовтеся від жирної і важкої їжі, уникайте продуктів, які сприяють затримці рідини в організмі (солоне і копчене).

Нагадаємо, на магнітні бурі всі реагують по-різному: в когось болить голова, інші губляться в часі, треті скаржаться на тиск.