Фото УНІАН

Про це повідомили УНІАН у Посольстві Австралії в Україні.

"Посольство Австралії в Києві запускає Програму прямої допомоги (Direct Aid Program - DAP) на 2016-2017 роки і запрошує подавати заявки громадські групи, неурядові організації та організації приватного сектора, які прагнуть фінансування для підтримки діяльності в галузі розвитку на місцевому рівні в Україні", - сказано у повідомленні.

Програма підтримує спільні проекти, які залучили бенефіціарів для ідентифікації, проектування та управління. DAP проекти зазвичай реалізуються впродовж відносно короткого часу (не більш як 1,5 роки) з бюджетом приблизно 45 тис. доларів США.

Відео дня

Читайте такожКількість переселенців, які перебувають на обліку Мінсоцполітики, зменшилася

"В Україні пріоритет надаватиметься проектам, зокрема спрямованим на поліпшення становища внутрішньо переміщених осіб, особливо жінок та дітей", - йдеться у повідомленні.

У 2015-2016 роках Посольство Австралії підтримало чотири проекти DAP у Києві, Львівській та Запорізькій областях.

Зокрема проекти передбачали фінансову підтримку для придбання нового обладнання для покращення діагностування пацієнтів національної дитячої спеціалізованої лікарні у Києві; забезпечення професійними курсами для підвищення добробуту і перспектив зайнятості внутрішньо переміщених жінок у Дрогобичі; надання допомоги для забезпечення основних потреб вразливих внутрішньо переміщених одиноких матерів з дітьми з регіону конфлікту через готівково-ваучерний проект у Бердянську.

Читайте такожВ Україні понад 1,7 млн вимушених переселенців

Також програми передбачали вдосконалення терапевтичних послуг, що надаються дітям з поведінковими труднощами, у навчально-реабілітаційному центрі «Джерело» у Львові.

Остаточним терміном подання заявок на фінансування проектів DAP на 2016-2017 роки визначено 14 вересня 2016 року до 17.00 (за київським часом). Заявки, що надійдуть пізніше, розглядатись не будуть.

Більш детальну інформацію про програму прямої допомоги можна знайти за посиланнями: www.ukraine.embassy.gov.au/kyiv/dap.html та www.dfat.gov.au/aid/topics/development-issues/direct-aid-program/Pages/direct-aid-program.aspx

Форму заявки можна завантажити за посиланням: www.ukraine.embassy.gov.au/kyiv/dap.html

У посольстві радять направляти всі заявки і запити на електронну адресу: AustEmbKyiv@dfat.gov.au із зазначенням теми "DAP application" або "DAP enquiry".