Фото: newsru.co.il

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

Читайте такожЛікарі рятують зір британському фотографу, пораненому при обстрілі Авдіївки

«У Дніпрі триває лікування пораненого в Авдіївці британського фотожурналіста Крістофера Нанна. До нього поступово повертається зір. Наразі на праве око Крістофер бачить на 90%. Ліве око, яке було найбільше ушкоджене, почало реагувати на світло», - повідомив речник.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, британський фотограф Нанн зазнав поранень 2 лютого під час обстрілу окупантами Авдіївки. Із травмою лівого ока його евакуювали до 66-го військового медичного госпіталю, звідки після огляду доправили до обласної клінічної лікарні ім. Мечникова міста Дніпро. Після необхідних обстежень його було переведено до спеціалізованої офтальмологічної лікарні. За підсумками обстеження лікарі-офтальмологи встановили, що в результаті осколкового поранення пацієнт отримав множинні ураження обох очей. Після консультацій з головним офтальмологом Збройних сил України було ухвалено рішення про термінове операційне втручання. 4 лютого стало відомо, що лікарі зберегли зір Нанну.