Через недотримання повітряно-теплового режиму в різних регіонах призупинено роботу 142-х лікувальних і навчальних закладів.

Як сьогодні повідомили УНІАН у прес-службі Міністерства охорони здоров’я України з посиланням на дані Центральної санітарно-епідеміологічної станції, станом на 25 лютого випадки недотримання повітряно-теплового режиму були зафіксовані у Івано-Франківській, Кіровоградській, Одеській, Харківській, Херсонській областях та у місті Києві.

Всього по країні виявлено порушення температурного режиму в 180 закладах. Для припинення порушень вимог санітарного законодавства було тимчасово зупинено експлуатацію 142 закладів, з них - 18 лікувально-профілактичних, 27 дошкільних навчальних закладів, 86 загальноосвітніх навчальних закладів, 7 професійно-технічних навчальних закладів, одного вишу, двох гуртожитків та одного закладу соціального захисту населення.

Відео дня

Ситуація знаходиться під постійним контролем територіальних закладів санепідслужби, проводиться постійний моніторинг із питань дотримання температурного режиму у вищевказаних закладах.