Фото: УНІАН

Голова Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець та представники вільних профспілок забарикадувалися у МОЗ та вимагають не ставити на голосування у Верховній Раді законопроект щодо медичної реформи в Україні. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Волинець зазначив, що представники МОЗ намагаються вести переговори.

Читайте такожБогомолець у парламенті стало зле, її госпіталізовано - джерело

Відео дня

“Зараз у Білому залі МОЗ проводимо переговори з представниками МОЗ. Вимагаємо виконання вимог КВПУ від 13 липня, основні - відставка міністра і скасування реформи, що спрямована на знищення мільйонів українців! Оголосили голодування", –  написав Волинець.

За його словами, до голодування приєдналися представники вільних профспілок.

“Якщо влада нас не чує, ми діятимемо активніше. Ми розміщуємо страйком у стінах МОЗ на умовах, передбачених законом. Навколо будівлі МОЗ розгортаємо наметове містечко. Приміщення не буде звільнено та голодування триватиме доти, доки депутати не відмовляться від голосування за медреформу”, – написав Волинець.

Сьогодні вранці понад 3,5 тисячі протестувальників розпочали акцію протесту під МОЗ проти медичної реформи.

Читайте такожСупрун заявляє, що народні депутати перешкоджають впровадженню медичної реформи

Голова Конфедерації вільних профспілок Михайло Волинець на брифінгу у Верховній Раді заявив, що протестувальники вимагають не порушувати Конституцію та повернути безоплатну медицину, не допустити закриття медзакладів та скорочення лікарів.