фото УНИАН

Сьогодні перед засіданням Верховної Ради в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун зустрінеться з народними депутатами України з приводу медичної реформи.

Читайте такожМайже 70 % мешканців України через нестачу коштів лікуються самотужки - Супрун

Як передає кореспондент УНІАН, про це голова Верховної Ради України Андрій Парубій заявив на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту.

Відео дня

Він зазначив, що зустріч відбуватиметься з 12.00 до 13.00 (сьогоднішнє засідання парламенту розпочинається о 13.00 — УНІАН).

Парубій зауважив, що Супрун зустрінеться «з тими народними депутатами, які потребують додаткових уточнень щодо медичної реформи».

«На цій зустрічі необхідно уточнити, на який кінцевий варіант ми можемо вийти — ми ж маємо базовий законопроект і маємо роботу комітету і правки, яких майже 900», - сказав він.

Парубій запевнив, що медичну реформу ВР розглядатиме за повною процедурою.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні Верховна Рада має розглянути законопроекти щодо медичної реформи.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман закликав народних депутатів цього тижня ухвалити два законопроекти щодо медичної реформи: проект закону про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів (реєстраційний номер 6327) і проект закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо забезпечення державних фінансових гарантій надання медичних послуг та лікарських засобів (реєстраційний номер 6604).

8 червня Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект «Про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів» (реєстраційний номер 6327).