062.ua

Міністерство охорони здоров‘я України оголошує конкурсний відбір на зайняття посади генерального директора Державної установи "Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України".

Читайте такожМОЗ не змогло обрати достойних керівників директоратів на зарплату 50 тисяч грн

Основні напрями діяльності Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України - забезпечення збереження і укріплення здоров’я населення; забезпечення проведення оцінки епідеміологічних ризиків, епідеміологічного нагляду та моніторингу захворювань, заходів з організації біологічної безпеки та біологічного захисту, проведення лабораторних досліджень у сфері санітарного та епідеміологічного благополуччя населення і вжиття спеціальних заходів, спрямованих на попередження, локалізацію та ліквідацію спалахів інфекційних захворювань та епідемій, у тому числі пов’язаних з небезпечними, особливо небезпечними та новими інфекційними захворюваннями; здійснення групової та популяційної профілактики захворюваності інфекційними та неінфекційними хворобами тощо.

Відео дня

Строк подання документів - до 24 листопада 2017 року.

До цього центр очолювала Наталія Нізова, яку у 2016 році було обрано переможцем у відборі на цю посаду. З нею був підписаний контракт терміном на 1 рік. 

Зараз виконуючий обов'язки Центру громадського здоров’я МОЗ України - Олександр Вовченко, який за освітою є фінансистом.