У ніч на п`ятницю, 3 серпня, стан Миколи Мельниченка, який кілька днів тому був госпіталізований з діагнозом інсульт, погіршився, повідомляє персональний сайт Мельниченка, пацієнт скаржиться на сильний головний біль.

Як зазначають лікарі, інсульт, який пережив Мельніченко, характеризується непередбачуваністю. Лікарі попереджають, що стан хворого і надалі змінюватиметься від погіршення до поліпшення.

Лікарі повідомляють, що тиск екс-майора стабілізувався. Продовжується медикаментозне лікування. Відвідувати пацієнта заборонено.

Відео дня

На прохання рідних Мельниченка,  лабораторні аналізи крові, мають відіслати для дослідження у США. Проте, посольство Сполучених Штатів Америки другу добу уникає спілкування з представниками Мельниченка.

Нагадаємо, адвокат екс-майора Держохорони Павло Сичев не виключає, що причиною інсульту його клієнта могло стати отруєння.

28 липня Мельниченко був госпіталізований у Жовтневу лікарню Києва з діагнозом “інсульт”. Згодом Мельниченко заявив, що інсульт трапився, коли він готувався давати свідчення.

http://www.korrespondent.net