Загрози життю дітей немає / ДСНС

У Миколаєві через розпилення невідомої речовини з різким запахом зі школи евакуювали близько 400 учнів.

Як повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області, інформація про те, що у будівлі школи, розташованій у Заводському районі обласного центру, розпилено невідомий аерозоль із різким запахом надійшла за екстреним номером «101» сьогодні, 21 травня.

Відео дня
На місце події прибули хіміки Головного управління на пересувної хіміко-радіологічної лабораторії / ДСНС

Зазначається, що на місце події прибули хіміки Головного управління на пересувній хіміко-радіологічній лабораторії, чергова зміна оперативно-координаційного центру та відділення Державного воєнізованого гірничо-рятувального (аварійно-рятувального) загону ДСНС України.

Читайте такожМасове отруєння в черкаській школі: госпіталізовано 51 дитину та вчителя, 11 школярів в реанімації

«Зі школи евакуйовані близько 400 учнів. Попередньо 32 дитини направлено до лікувальних закладів з метою уточнення стану здоров’я. Життю дітей загрози немає», - йдеться у повідомленні.

В управлінні додали, що наразі спеціалістами проведено відповідні заміри, небезпечних речовин не виявлено. Роботи по обстеженню будівлі школи тривають.

На місці працюють бригади швидкої медичної допомоги, співробітники поліції.

Нагадаємо, 11 травня у Павлограді Дніпропетровської області з загальноосвітньої школи №15 через розпилення невідомої речовини були евакуйовані 680 осіб.