госпитализацией в специализированную детскую больницу

У Києві дитина провалилася у вентиляційну шахту.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Державної служби України з надзвичайних ситуацій, нещасний випадок стався вчора ввечері.

За даними рятувальників, в 19.09 надійшло повідомлення про те, що у вентиляційній шахті будівлі харчоблоку Київського міського центру репродуктивної та перинатальної медицини на проспекті Г. Сталінграду, 16 в Оболонському районі, знаходиться дитина.

Відео дня

Читайте такожУ Києві 7-річний хлопчик залишився живий, випавши з шостого поверхуНа місце виклику негайно виїхало чергове відділення 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Як виявилося, хлопчик провалився внаслідок обвалу люка вентиляційної шахти на даху будівлі харчоблоку, на яку він разом зі своїми друзями виліз по пожежній драбині, йдеться в повідомленні.

Читайте такожУ Запорізькій області госпіталізована дитина, яка впала у вигрібну яму«Рятувальники, не гаючи часу, ліквідували загрозу обвалення будівельних конструкцій (цегли) у вентиляційну шахту, в якій знаходився хлопчик. За допомогою штурмової драбини та драбини-палиці рятувальники спустилися до потерпілого і, використовуючи рятувальну мотузку, обережно дістали дитину», - поінформували в ДСНС.

Хлопчика передали бригаді «швидкої допомоги» з подальшою госпіталізацією в дитячу спеціалізовану лікарню «Охматдит» з попереднім діагнозом - перелом правої ноги.