Изъяли 10 тонн

У Дніпропетровській області співробітники управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції в області в минулі вихідні в Апостолівському районі ліквідували підпільний цех з переробки непридатного до вживання сиру, який реалізовувався під торговою маркою українського виробника.

Як повідомили УНІАН у прес-службі управління, організатор підпільного виробництва - офіційний представник однієї з компаній з виробництва сиро-молочної продукції – скуповував для переробки недоброякісний сир, у якого закінчився термін споживання.

Читайте такожСир потрапив в список наркотичних продуктів харчування"Під час проведення санкціонованих обшуків оперативники вилучили 10 тонн «сирної продукції», обладнання для витоплення і етикетки торгової марки компанії. Також встановлені місця знаходження цеху, складів і торгових точок продажів.

Відео дня

Читайте такожМ'ясо і сир допомагають інфекціям проникнути в організмСлідчий відділ Дніпровського відділу поліції ГУ Національної поліції відкрив кримінальне провадження за ст. 227 (умисне введення в обіг на ринку України небезпечної продукції) ККУ.