Группа из 30 человек для участия в этом проекте сформирована на основе конкурсного отбора / Фото: УНИАН

У Чернігові сформована група медиків, які цієї осені поїдуть на навчання до Польщі в рамках співробітництва Чернігівської області з Великопольським воєводством. Як повідомили УНІАН у прес-службі Чернігівської ОДА, сьогодні заступник голови - керівник апарату ОДА Наталія Романова та Леслав Ленартович, директор Медичного центру імені Святого Павла II (Польща) обговорили умови співпраці молоді Чернігівської області з Медичним центром Святого Павла II (Познань).

"Для молоді зараз важливо отримувати європейську освіту, тому така можливість неоціненна, а Чернігівська область згодом отримає дуже хороших фахівців", - зазначила Романова.

Читайте такожПольща продовжує приймати на лікування поранених українських бійцівГрупа з 30 осіб для участі в цьому проекті сформована на основі конкурсного відбору. Необхідними умовами є наявність медичної освіти та знання польської мови. Проходити навчання ці студенти будуть на базі Познанського державного університету медичних наук. Практичні заняття будуть проходити в Медичному центрі Святого Павла II.

Відео дня

Читайте такожПрезидент Польщі занепокоєний можливими епідеміями близькосхідних біженцівПольська сторона буде фінансувати навчання, проживання, харчування та виплату стипендій чернігівським студентам-медикам. Повний курс навчання триватиме 3 роки. Заняття в університеті почнуться в жовтні.