Карантин введено попередньо до кінця цього тижня / Фото: УНІАН

У Запоріжжі з вівторка, 20 грудня, через перевищений епідпоріг захворювання на грип та ГРВІ всі школи закриті на карантин.

Про це УНІАН повідомили в мерії Запоріжжя.

Читайте такожУ школах Львова з 20 грудня оголошено карантин

Відео дня

Карантин введено попередньо до кінця цього тижня.

Проте, за повідомленням чиновників мерії, якщо кількість хворих на грип та ГРВІ суттєво не зменшиться, карантин буде продовжено.

Сьогодні, 19 грудня, про закриття всіх навчальних закладів на карантин також повідомили у Мелітополі та Бердянську.

Читайте такожУ Вінниці половину шкіл закривають на карантин через грип і ГРВІУ Рівному через підвищення рівня захворюваності на грип і гострі респіраторні вірусні інфекції серед населення та у зв’язку з необхідністю профілактики їх епідемічного розповсюдження з вівторка, 20 грудня, призупиняється навчання у школах.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Рівненського міськвиконкому, відповідне рішення прийнято сьогодні, 19 грудня, під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У Рівному, за даними відповідних служб, епідемічний поріг зараз перевищено на 13,7%. Більшість з тих, хто звернувся за медичною допомогою, - діти шкільного віку.

Читайте такожЗа останні дні показник захворюваності на грип та ГРВІ в Києві зріс на 41%У всіх лікувальних і навчальних установах міста буде запроваджений моніторинг захворюваності. Відповідно до його результатів, протиепідемічна комісія на засіданні 26 грудня зробить висновки про подальше продовження чи припинення карантину.