з 20 грудня у всіх навчальних закладах міста призупиняється навчання / Фото: УНІАН

У Вінниці через підвищення рівня захворюваності грипом і гострими респіраторними вірусними інфекціями з 20 грудня буде припинено навчання у всіх школах.

Читайте такожУ Запоріжжі та Рівному припинено навчання в школах через грип та ГРВІ

Як повідомили УНІАН у Департаменті у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради, відповідне рішення ухвалено сьогодні під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Відео дня

«Враховуючи ситуацію із захворюваністю на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції, з 20 грудня у всіх навчальних закладах міста призупиняється навчання», - повідомили у департаменті.

Читайте такожУ школах Львова з 20 грудня оголошено карантинНа сьогодні середня питома вага відсутніх через хворобу учнів шкіл міста вища за 20%. Досвід минулих років свідчить, що найефективнішим заходом запобігання поширенню захворюваності серед дітей є припинення навчання.

Як повідомляв УНІАН, у Вінниці 16 грудня через підвищення рівня захворюваності на грип і ГРВІ було прийнято рішення про призупинення навчання у 15 з 37 шкіл міста.