Ілюстрація / REUTERS

У Черкаській області у всіх школах з 22 грудня припинено навчальний процес через зростання захворюваності грипом і гострими респіраторними вірусними інфекціями.

Читайте такожВ Одесі у всіх госпіталізованих з грипом виявили штам H3N2

Як передає кореспондент УНІАН, таке рішення ухвалили сьогодні на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Черкаській облдержадміністрації.

Відео дня

Голова комісії, керівник апарату Черкаської ОДА Сергій Овчаренко повідомив, що із завтрашнього дня і до 31 грудня в усіх школах області призупинять навчальний процес.

Читайте такожУ Чернігові припинені заняття в школах через грип та ГРВІ

«У лікувально-профілактичних, оздоровчих, дошкільних, інтернатних закладах та місцях масового перебування людей посилять дезінфекційний режим. Також у цей період заборонено проведення культурно-масових розважальних заходів», - розповів Овчаренко.

Також комісія рекомендує призупинити навчальний процес у вишах області.

За інформацією прес-служби облдержадміністрації, у Черкаській області епідеміологічний поріг перевищено на 19,6%. Темп приросту захворюваності порівняно з показниками минулого тижня надзвичайно високий – майже 33%.

Читайте такожУ Запоріжжі та Рівному припинено навчання в школах через грип та ГРВІЯк повідомляв УНІАН, Черкаський міськвиконком ухвалив рішення призупинити навчання у всіх школах Черкас із 21 по 24 грудня через зростання захворюваності за грип та ГРВІ.