Причиною масового отруєння людей у Львові після вживання риби стала сальмонела

11:41, 28 вересня 2017
8 0

Станом на 27 вересня, всього потерпілих від спалаху інфекції 66 осіб, в тому числі 7 дітей.

Фото A.b. Dowsett via fineartamerica.com

Причиною масового отруєння людей, які вживали копчену рибу придбану на ринку, стала сальмонела.

Читайте такожУ Львові стрімко зростає кількість постраждалих після вживання копченої риби

Про це УНІАН повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

«Станом на 27 вересня, всього потерпілих від спалаху інфекції 66 осіб, в тому числі 7 дітей. На амбулаторному лікуванні перебуває 6 осіб. Після проведення лабораторних обстежень всім пацієнтам виставлено діагноз – сальмонельоз. Стан пацієнтів, що перебувають в стаціонарі - середньої важкості з покращенням». – інформує Львівська ОДА.

Як повідомляв УНІАН, 22 вересня у Львові госпіталізували перших пацієнтів з діагнозом «гостра кишкова інфекція», які вживали в їжу рибу гарячого копчення, придбану в торговому павільйоні ринку «Привокзальний».

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 ч. 1 КК України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter