28 березня близько 14:30 в Івано-Франківську поблизу будинку №32, що по вул. Набережній в результаті ймовірної розгерметизації газопроводу середнього тиску діаметром 400 мм стався витік газу в каналізаційну мережу.

Про це сьогодні УНІАН повідомили у територіальному управлінні МНС в Івано-Франківській області.

За наданою інформацією, це спричинило хлопок у каналізаційному колодязі без подальшого займання. Внаслідок цього були зірвані кришки трьох люків. Жертв та постраждалих немає. Руйнування конструкцій немає. Газопостачання не припинялось.

Відео дня

На місці події працювали бригади ПАТ "Івано-Франківськгаз". 29 березня о 04:30 год. працівники газової служби встановили місце витоку газу та приступили до розкопування труби і накладання бандажу. О 05.00 год. на місце витоку газу накладено бандаж та перекрито засувку. Оперативна група ТУ МНС в області періодично проводила заміри рівня наявності газу в повітрі в підвальних приміщеннях найближчих будинків.

Через перекриття засувки, на час проведення відновних робіт, з 08:00 без газопостачання залишаються будинки на вул. Ленкавського та дачний масив в районі міського озера.