Пожежу на заводі «Полтавахіммаш» у Полтаві ліквідовано.

Про це журналістам повідомив керівник Центру пропаганди Управління МНС України в Полтавській області Віталій Шкаревський.

За його словами, пожежа охопила 80 кв.м піскоструминної камери одного з цехів підприємства.

Відео дня

«Сама камера зсередини оброблена гумою. Під час проведення зварювальних робіт загорілася гума. Працівники намагалися загасити вогонь за допомогою вогнегасників, але потім викликали пожежників. На місце виїхало 5 машин і 30 людей особового складу. На місце події виїхав начальник облуправління МНС Роман Кириленко. Пожежу погашено», - повідомив керівник Центру пропаганди.

Він також повідомив, що сума збитку від пожежі встановлюється.

Довідка УНІАН. АТ «Полтавахіммаш» виготовляє технологічне устаткування для хімічної і нафтохімічної галузей, мікробіологічної, медичної і харчової промисловості для зберігання і переробки розчинів кислот, лугів, солей і харчових розчинів. Окрім емальованого устаткування, завод виготовляє ємкісні устаткування з вуглецевих, низьковуглецевих і корозійних сталей для промисловості і сільського господарства: казани для комплектації вагонів-цистерн, повітрозбірники, збірки, силосні, водонапірні башти, апарати з механічним перемішуванням, газліфтні клапани.