У Харкові стан потерпілих в результаті пожежі на ювелірній фабриці покращується.

 
Як повідомили УНІАН у прес-службі Харківської міської ради, на цей час в лікарнях залишаються четверо постраждалих. Троє з них проходять лікування в лікарні швидкої допомоги: двоє – в опіковому відділенні, один – у відділенні політравми. Їхній стан задовільний.
 
Ще один потерпілий, який постраждав в результаті падіння з вікна, переведений для лікування та реабілітації в Інститут патології хребта та суглобів ім. М. Ситенка.
 
Як повідомляв УНІАН, 8 січня, об 11:29 до служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу по вул. Академіка Проскури, 1, на території заводу «Хартрон».
 
Пожежа виникла в п’ятиповерховій виробничій будівлі, яку орендує на території заводу ТОВ «Харківська ювелірна фабрика». Вогнем було пошкоджено 4-й і 5-й поверхи будівлі на площі 250 кв. м. Рятувальники запобігли розповсюдженню вогню на інші поверхи будівлі. О 12:40 пожежу було локалізовано, о 14:10 ліквідовано.
 
Внаслідок пожежі загинули 8 осіб. Ще 22 особи рятувальникам вдалося врятувати. Семеро постраждалих були госпіталізовані. 13 січня трьох жінок, які проходили лікування в опіковому відділенні Харківської лікарні швидкої та невідкладної допомоги, виписали додому.