У смт Липова Долина Сумської області в родині Пашкевич народилася трійня, на яку ніхто не очікував, оскільки жодне ультразвукове дослідження цього не показувало.

Як передає кореспондент УНІАН, у молодих батьків народилися три дівчинки вагою близько 1,5 кг.

«Ми чекали на двійню. Знали, що народяться дівчатка. Навіть імена їм придумали - Вероніка та Вікторія. А вже під час пологів виявилося, що у нас є ще й Валя. А вдома на нас чекає ще й дворічна донечка», - розповіла мама Анастасія.

Відео дня

За словами медиків, усі були приємно вражені несподіванкою.

«На даний час стан усіх трьох дівчаток ще середньої важкості. Діти отримують лікування. Коли будуть виписуватись додому, сказати важко», - відзначила завідуюча відділенням патології новонароджених та недоношених дітей Сумської обласної дитячої лікарні Наталія Голуб.

Як повідомляли ЗМІ, в цьому місяці за аналогічних обставин народилися три дівчинки в Миколаївській сім’ї. Там також УЗД показувало двох малюків. Віра, Надія і Любов народилися семимісячними, вага кожної з них трохи більша за кілограм. Дітки перебувають в інкубаторах, але за всіма показниками здорові та розвиваються нормально. Зараз для цієї родини влада міста терміново шукає житло, оскільки у двокімнатній оселі, де проживає подружжя, на даний момент вже живуть семеро людей.