Дієтологи розповіли про корисні властивості куркуми

17:55, 05 квітня 2018
Зарубіжні новини
797
pixabay.com

За словами експертів, куркума (приправа, популярна в азіатській кухні) може полегшити головний біль: активний інгредієнт куркуми, куркумін, має антиоксидантні та протизапальні властивості, повідомляє  The Deccan Chronicle

Читайте такожДієтологи розповіли, чим корисний шоколад

Дослідження, проведене іранськими вченими, виявило, що жирні кислоти омега-3 в поєднанні з куркуміном пригнічують вироблення фактора некрозу пухлини (ФНП), що викликає запалення нервової тканини і біль. Завдяки цьому частота нападів мігреню у учасників дослідження зменшилася.

Дієтологи радять для профілактики мігреню вживати три чайні ложки куркуми в день.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter